Expositie genomineerden Parkstad Limburg Prijs
Werk van genomineerden Parkstad Limburg Prijs

Expositie genomineerden Parkstad Limburg Prijs

  • Wat parkstad limburg prijs museum
  • Wanneer Vanaf 30 okt 2022 t/m 15 jan 2023 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0,-
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Op zondag 30 oktober 2022 wordt voor de zevende keer de Parkstad Limburg Prijs uitgereikt. Vanaf de uitreiking zal een kleine drie maanden lang werk van de genomineerden te zien zijn bij SCHUNCK.
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0,-

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

De stichting Promotie Limburgse Kunstenaars heeft de prijs in het leven geroepen om beeldend kunstenaars die een professionele kunstopleiding succesvol hebben afgesloten, maximaal 35 jaar oud zijn en een kunstzinnige relatie hebben met Nederlands of Belgisch Limburg een podium te bieden. De genomineerden die hun werk tonen zijn: Floor Martens, Liza Wolters, Mickey Yang, Mike Moonen, Morena Bamberger, Quinn Zeljak (alias Quinny Schreurs), Vera Gulikers en William Ludwig Lutgens. Het werk zal te zien zijn in zowel de hal, op de eerste verdieping en op de vide van het Glaspaleis.

PLP 2022

De winnaar wint een geldbedrag, bedoeld om daarmee zijn of haar talent verder te ontwikkelen. Voor deze editie bestaat de gekwalificeerde en professionele jury uit Fabian de Kloe (Artistic Director, SCHUNCK), Lene Ter Haar (Kulturreferentin, Dutch Consulate General Düsseldorf), Les Deux Garcons, Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen (kunstenaarsduo en oud-deelnemers), Annemie Van Laethem (Curator Forum Triangulare, Kasteel Oud-Rekem) en Mathieu Bruls (architect en kunstkenner).

over de Parkstad Limburg Prijs

De Parkstad Limburg Prijs is een kunstprijs die in 1996 is opgestart om een brug slaan tussen jonge kunstenaars, het bedrijfsleven, de overheid en het publiek. Stichting Promotie Limburgse Kunstenaars – de initiator – stelt zich tot doel talentvolle jonge Limburgse kunstenaars te helpen in hun ontwikkeling.

Top