Partners en sponsoren
Foto: G.J. van Rooij, 2022

Partners en sponsoren

De tentoonstelling over Keith Haring is tot stand gekomen in samenwerking met Museum of Contemporary Art (MCA) Denver, de provincie Limburg, de gemeente Heerlen. Voor SCHUNCK is dit na de tentoonstelling Basquiat: The Artist and His New York Scene uit 2019 de tweede samenwerking met MCA Denver. Dit had niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van partners, sponsoren en subsidiegevers.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

websitebanner sponsoren DEF - update 20220404.jpg

Partners

De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door MCA Denver en de rijksoverheid. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed heeft namens de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een indemniteitsgarantie toegekend.

Bekijk partners

Sponsoren

Wij zijn heel trots op onze sponsoren uit het bedrijfsleven. Dankzij hen kunnen wij deze internationale tentoonstelling vanuit SCHUNCK Museum organiseren. Onze sponsoren delen de overtuiging dat SCHUNCK met deze inspirerende tentoonstelling en vele educatieve programma's nieuwe inzichten biedt, zowel op individueel als op maatschappelijk niveau. 

Bekijk sponsoren

Subsidieverstrekkers

Met dank aan talrijke subsidieverstrekkers kan SCHUNCK Museum Keith Haring: Grace House Mural vertonen. Deze steun is onmisbaar voor het ten toon stellen van deze bijzondere werken.

Bekijk subsidieverstrekkers

Top