• 06 feb 2023
Vrijwilliger in beeld - Saskia Steegemans

Vrijwilliger in beeld - Saskia Steegemans

  • 06 feb 2023
Mensen proberen de digitale ontwikkelingen bij te houden, daar kan ik bij ondersteunen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Als geboren en getogen Heerlense ben ik er erg trots op om in het hart van Heerlen te mogen werken. Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam als vrijwilliger bij SCHUNCK en wel in het Glasplaleis. 

Ik ben afgestudeerd aan de MEAO als secretaresse en heb daar ook jaren de kost mee verdiend. Na de geboorte van mijn zoon in 2008 heb ik besloten om te stoppen met werken om fulltime voor hem te kunnen zorgen. Een aantal jaar later ben ik overblijfmoeder geworden en dat was de eerste stap naar vrijwilligerswerk. Na een verhuizing naar het centrum meldde ik me aan bij SCHUNCK. Vrij snel kon ik starten in het Taalcafé en van daaruit stroomde ik door naar de Klik & Tik trainingen.

Wat mij direct opviel was dat alle vrijwilligers super enthousiast zijn en daardoor kwam ik direct in een warm bad terecht.

Tegenwoordig, in het digitale tijdperk, is het voor velen lastig om alle ontwikkelingen bij te benen. Hier kan ik de mensen dan bij ondersteunen en dat maakt dit ontzettend leuk en dankbaar werk om te doen. 

Ik zou iedereen vrijwilligerswerk bij SCHUNCK kunnen aanraden. En ik hoop nog vele jaren deel uit te kunnen maken van het vrijwilligersteam in het Glaspaleis.

vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

 Bekijk onze vrijwilligersfuncties

     BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top