• 12 sep 2022
Vrijwilliger in beeld - Lynn Vranken

Vrijwilliger in beeld - Lynn Vranken

  • 12 sep 2022
Van voorlezer naar coördinator bij de VoorleesExpress.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Hallo, ik ben Lynn Vranken en ik ben 19 jaar oud. Vorig jaar ben ik geslaagd voor de Havo en afgelopen september ben ik begonnen aan de opleiding Logopedie op Zuyd Hogeschool. Deze opleiding bevalt mij erg goed.

Via school ben ik terechtgekomen bij het junior project VoorleesExpress. Hierbij heb ik 20 weken lang bij een gezin met taalachterstand mogen voorlezen. Dit junior project vond ik erg leuk en ik heb hier veel van geleerd. Ik heb daarbij ook zeker dingen, die ik op school geleerd heb, zien terugkomen in de praktijk.

Nu ben ik gevraagd of ik interesse zou hebben om als coördinator van de VoorleesExpress bij SCHUNCK te werken. Dit junior project lijkt mij ook heel interessant en leerzaam. Mijn uitdaging voor dit junior project is om circa vijf gezinnen te gaan begeleiden in het proces van de VoorleesExpress. Ik hoop dat ik een helpende hand kan bieden aan zowel de gezinnen als de studenten die gaan voorlezen bij de gezinnen. Hierin kan ik ook mijn eigen ervaring delen. Ik zal op huisbezoeken gaan bij de gezinnen, en ik zal ook helpen bij het geven van de training interactief voorlezen.


vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

 Bekijk onze vrijwilligersfuncties

     BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top