• 04 apr 2022
Vrijwilliger in beeld - Joan Steinbusch

Vrijwilliger in beeld - Joan Steinbusch

  • 04 apr 2022
Om de wereld te begrijpen is het nodig om zelf deel te nemen aan het leven in die wereld. Ik help je graag op weg!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Mijn naam is Joan Steinbusch en sinds kort vrijwilliger 'Taal aan Huis' bij SCHUNCK. Ik ben sinds september 2021 gepensioneerd na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs. Mijn hobby’s zijn o.a. koken en bakken, fietsen in de natuur en leuke dingen doen met mijn kleinkinderen.  

De laatste 6 jaar heb ik vooral gewerkt met kinderen met een migratie-achtergrond in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Via voordoen-samendoen en zelf-doen leerden we de kinderen niet alleen de taal, maar zagen we ook dat hun zelfvertrouwen groeide.

“Ik kan het zelf” 

Vandaar ook mijn keuze om als vrijwilliger het begeleiden van mensen/gezinnen met een migratie-achtergrond te blijven doen. SCHUNCK biedt mij die mogelijkheid. Uitgaande van de hulpvraag van het gezin ga ik samen met moeder/vader op zoek naar mogelijkheden om dit te ontdekken/leren.  


vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

 Bekijk onze vrijwilligersfuncties

     BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top