• 10 dec 2021
Vrijwilliger in beeld - Ger Meeüse

Vrijwilliger in beeld - Ger Meeüse

  • 10 dec 2021
"Als een vis in het water"

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Mijn naam is Ger Meeüse. Ik ben geboren in 1953, in het Brabantse Terheyden, ben nu alleenstaand en heb twee dochters en een kleinzoonNa basisschool en vervolgopleidingen op dag- en avondschool ben ik bij het GAK, het huidige UWV, terechtgekomen. In 2016 ben ik na 46 jaar werken met vervroegd pensioen gegaan en met mijn echtgenote gaan genieten van de vrijheid. Met onze camper doorkruisten wij het land. 

Vrijwilliger SCHUNCK Ger Meeuse.jpg

In het najaar van 2018 ben ik aan een nieuwe ‘carrière’ begonnen als postbezorger bij PostNL. In mei 2019 sloeg het noodlot toe en werd mijn lieve echtgenote ruw uit het leven getrokken. Mijn werk bij de post was mijn houvast en dat heb ik nog tot februari van dit jaar gedaan.

Sinds kort ga ik, als vrijwilliger bij de Zonnebloem, alleenstaande ouderen bezoeken om een praatje te maken en sinds deze maand ben ik verheugd wat uurtjes per week als vrijwilliger mee te mogen werken in het Taalcafé van SCHUNCK. Ik voel mij als een vis in het water. 

vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

 Bekijk onze vrijwilligersfuncties

     BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top