• 28 jan 2022
Vrijwilliger in beeld - Erzi Terjek

Vrijwilliger in beeld - Erzi Terjek

  • 28 jan 2022
Mijn naam Is Erzsi Terjek, ik ben 57 jaar en sinds december 2019 actief als gastvrouw in de vestiging Hoensbroek.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Mijn ouders hebben een Hongaars restaurant gehad in Valkenburg. Hier heb ik gewerkt in de bediening. Daarna heb ik gewerkt als receptioniste bij Hotel Riche in Valkenburg en bij van Gansewinkel in Heerlen. Na mijn werk ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk waarbij mensen helpen centraal staat. 

De activiteiten die er in bibliotheek zijn zoals bijvoorbeeld het Taalcafé en de activiteit het Uur van de buurt vind ik zeer dynamisch en inspirerend voor mezelf en iedereen. De verandering van functie van boeken-uitleen naar een maatschappelijk functie van de bibliotheek is heel interessant om in actief te zijn. Ik ben blij als er weer een 80 plusser, tevreden de deur uit gaat!  

Het in gesprek gaan met de bezoekers is alle dagen anders en steeds weer verrassend. Ik ben blij dat ik hier een bijdrage in kan leveren.  

Als je als vrijwilliger het contact met de mensen zoekt dan kan ik zeggen, dat werken als vrijwilliger bij SCHUNCK de juiste keuze is. Je hebt aansluiting met alle lagen van de bevolking en dat maakt het interessant. 

vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

Bekijk onze vrijwilligersfuncties

    BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top