• 03 okt 2022
Vrijwilliger in beeld - Ed Meurs

Vrijwilliger in beeld - Ed Meurs

  • 03 okt 2022
Echt iets bijdragen. Ik vind het een echter aanrader.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Ik ben Ed Meurs, 58 jaar oud, woonachtig in Brunssum, getrouwd en heb twee kinderen, waarvan eentje niet meer thuis woont. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, ons huis, de tuin, en diverse hobby's.  

Mijn werkende leven is afgerond. Hierdoor heb ik de ruimte om een bijdrage te leveren bij het vrijwilligerswerk bij SCHUNCK. Sinds september ben ik officieel vrijwilliger bij SCHUNK. Ik begeleid het Klik en Tik programma in het Glaspaleis in Heerlen. Tot nu toe bevalt mij dit goed, er is duidelijk veel ruimte om de cursisten te helpen met méér dan alleen de cursus, mits het probleem betrekking heeft op de computer/internet problemen.  Verder heeft de cursus duidelijk ook een sociale functie.  

Het leukste wat mij op die korte periode al overkomen is dat mij door een cursist gevraagd werd wat voor een cadeau hij voor mij kon kopen!! Dit vanwege mijn hulp om orde op zaken te stellen m.b.t. zijn Digi-d gegevens.   

Ook al ben ik er pas kort, het feit dat je echt iets kunt bijdragen en mensen op weg kan helpen met de diverse vragen is dan ook een aanrader voor een ieder die een paar uurtjes per week 'over' heeft.  

vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

 Bekijk onze vrijwilligersfuncties

     BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top