• 26 apr 2022
Vrijwilliger in beeld -Anita Gulikers

Vrijwilliger in beeld -Anita Gulikers

  • 26 apr 2022
Van het werken tussen de boeken gaat een zekere rust uit. Ik zou ik iedereen aanraden!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Ik ben Anita Gulikers, 61 jaar, waarvan 40 jaar getrouwd met Jo Didderen. Sinds een paar maanden ben ik woonachtig in Heerlen, in de Van Alphenstraat. Hier ben ik naartoe verhuisd vanuit Eijsden. Ik heb 3 kinderen en word eind november voor het eerst oma.

Op dinsdagochtend werk ik van 9 tot 13 uur als gastvrouw in de bibliotheek. Voordat ik als gastvrouw begon bij SCHUNCK heb ik dit eerst gedaan bij de bibliotheek in Eijsden. Het grote verschil tussen het werken bij de bibliotheek in Eijsden en Heerlen is dat de bibliotheek in Heerlen veel groter is, waardoor je een stuk intensiever bent. Het vrijwilligerswerk bevalt me erg goed, alleen het werken met de computer valt me nog een beetje moeilijk, gezien ik geen held ben met de computers.

Gezien van het werken tussen de boeken een zekere rust uitgaat, zou ik iedereen aanraden om als gastvrouw te komen werken in de bibliotheek. Ook het sociale aspect is een groot pluspunt van het vrijwilligerswerk.

Ik hoop jullie snel te kunnen verwelkomen bij de SCHUNCK Bibliotheek!


vrijwilliger, wat voor jou?

Heb je hart voor de bibliotheek en lijkt het je leuk om in het bibliotheekwezen aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken in diverse vrijwilligersfuncties binnen de bibliotheek.

Meer weten over of onderdeel worden van deze poule fantastische mensen!?

 Bekijk onze vrijwilligersfuncties

     BLOG: Vrijwilliger in beeld     

E-mail ons voor meer informatie

Top