• 25 jun 2022
zomerlezen, 25 boekentips
Matthijs van Nieuwkerk: Zonnegloren - Maikel Thijssen Photography

zomerlezen, 25 boekentips

  • 25 jun 2022
Heel veel Nederlanders geven aan: ik wil lezen, graag zelfs! Maar toch... het komt er niet van. Na werk, gezin, sport, hobby’s, tv en natuurlijk sociale media, is de dag steeds weer voorbij voordat het boek opengaat. Gelukkig is er de zomer. Voor velen hét moment om te lezen. Dan is er tijd. In de tuin, op het strand, aan het zwembad en - als het meezit - in de vliegtuigstoel.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

De bieb heeft gegarandeerd jouw zomerboek in huis! 
Ben je nog zoekende?  Wij verzamelden alvast 25 lekkere leestips voor jou. Je vindt ze in onze catalogus of vraag onze medewerker in de bieb om hulp. 

Covers-Zomerlezen.png

En wil je liever kopen dan lenen? 
Gedurende de maand juni krijgt iedereen die bij de boekhandel € 15,- of meer aan Nederlandstalige boeken aanschaft de verhalenbundel 'Zonnegloren' cadeau. Deze bundel bevat tien verrassende verhalen, samengesteld door Matthijs van Nieuwkerk. In de keuze voor de verhalen was hij volledig vrij. Maar dat maakte het niet per se makkelijker. Van Nieuwkerk: "Het eerste wat ik dacht was: Biesheuvel moet! En dat blijft zo. Easy does it. Maar een maand en zeker meer dan honderd korte verhalen later, kon ik nauwelijks meer kiezen. Eén ding weet ik zeker: Er komt een geweldige zomer aan."

ZL22_Zonnegloren_cover.jpg

Top