Koken met letters

Koken met letters

A van Appeltaart. B van Bloemkool. C van Chocolademelk. D van... Dro... Wil je ook de Nederlandse taal leren op een gezellige en laagdrempelige manier?

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Informatie en aanmelden >

Tijdens 'Koken met Letters' leer je eenvoudige teksten te lezen en begrijpen. De Nederlandse cultuur komt aan bod, maar ook lekkere gerechten, leuke hobby's en jouw eigen verhaal komen aan bod. Een leuke en gezellige manier om te leren.

We oefenen de Nederlandse taal met gerechten uit andere landen en Nederland. De Nederlandse cultuur komt ook aan bod. We praten over feestdagen, speciale gebeurtenissen, tradities en verkennen verschillende plaatsen in Nederland.

Voor wie
'Koken met letters' is bedoeld voor mensen met een migratieachtergrond die de Nederlandse taal iets beter willen leren begrijpen en het leuk vinden om een culinaire twist aan het leren te geven!

Wat leren we
'Koken met letters' is een eerste kennismaking met de Nederlandse taal en de gebruiken in de Nederlandse maatschappij en cultuur. Daarnaast werken we via het 'Kook alfabet' actief aan de basisvorming:

  1. Basis taalvaardigheid
  2. Basis spreekvaardigheid
  3. Basis begrijpend lezen

Ken je de basis al? Bekijk dan de vervolgcursus 'Typisch Nederlands'.

Waar en wanneer
SCHUNCK Glaspaleis - Vrijdagen van 11:00 tot 13:00 uur. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Meer informatie en aanmelden
Neem contact op via taalhuis@schunck.nl.

Top