Hovo Limburg

Hovo Limburg

Hoger onderwijs voor ouderen (hovo) is een vorm van aanvullend onderwijs in Nederland op universitair niveau voor iedereen van vijftig jaar of ouder.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

De Limburgse bibliotheken en HOVO Limburg hebben sinds 2021 een samenwerking waarbij zij een hoogwaardig, educatief programma aanbieden met actuele, verrassende onderwerpen waaraan iedereen kan deelnemen.

HOVO Limburg zet zich in om “een leven lang leren” op hoger onderwijsniveau in Limburg mogelijk te maken. De stichting heeft als doel: gelegenheid bieden om een leven lang hoger onderwijs te volgen in diverse wetenschapsgebieden en thema’s. Onze hoofdactiviteit is HOVO, hoger onderwijs primair gericht op 50+ers, maar wij zijn gastvrij voor iedere geïnteresseerde.

De kwaliteit van ons aanbod staat of valt bij de kwaliteit van de docenten die zorgvuldig worden gekozen. Onder hen zijn vele (ex) universitaire docenten en emeriti professoren.

De vertrouwde, vakbekwame en bevlogen HOVO docenten en bibliotheekmedewerkers ontvangen u graag in hun gastvrije, goed ingerichte bibliotheken. Alle ‘HOVO in de Bibliotheek’ activiteiten zijn voor iedereen die interesse heeft te volgen, ook als u niet lid bent van de bibliotheek, en zijn niet gebonden aan één bibliotheek of locatie.

Bekijk de programmering >> 

Top