Boekenclubs

Boekenclubs

Houd je van lezen en word je blij van boeken? Lees je veel of juist heel weinig? SCHUNCK biedt verschillende fysieke en online boekenclubs aan. Voor ieder (lees)niveau. Je kunt bij één of meer verschillende boekenclubs deelnemen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

We ontsnappen even uit de echte wereld en duiken samen in de magische wereld van het boek. Maak kennis met andere boekenliefhebbers en laat je inspireren door de ervaringen van andere lezers. Dus schrijf je in voor een of meerdere sessies en groepen. Iedereen is welkom!

Online Boekenclub

Laagdrempelig andere boekliefhebbers ontmoeten. Voor iedereen die graag leest en van boeken houdt, en voornamelijk op zoek is naar kennismaking, ontmoeting en gesprek.

Iedereen kan meepraten via het programma Microsoft Teams. We praten over boeken en wisselen ervaringen uit over boeken die we hebben gelezen, aanbevelen of waar we naar uitkijken.

Wanneer
Vrijdagavonden van 19:00 tot 20:30 uur, ongeveer maandelijks. Houd voor de eerstvolgende startdatum onze agenda in de gaten.

Deelname
G
ratis

Aanmelden
Wil je zeker zijn van je plek? Maak dan je interesse al kenbaar via bibliotheek@schunck.nl.

Boekenclub Literatuur 

Houd je van lezen en wil je een boek samen wat dieper verkennen? Dit is dé boekenclub voor iedereen die honger heeft naar (literaire) kennis overdracht. Auteur, achtergrond en boekbespreking staat centraal.

Ontmoet gelijkgestemde boekenliefhebbers in deze boekenclub! Fictie of non-fictie, paperback of hardcover, je leest elke maand een nieuw boek. Elke zes à zeven weken is er een bijeenkomst om het boek te bespreken, om te lachen, verhalen uit te wisselen en nieuwe vrienden te maken.

Wanneer
Locatie Glaspaleis: vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie Heerlerbaan: woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur
Houd voor de eerstvolgende startdatum onze agenda in de gaten.

Deelname
Zes sessies voor € 60,- (voor leden € 45,-).

Aanmelden
Wil je zeker zijn van je plek? Maak dan je interesse al kenbaar via bibliotheek@schunck.nl.
Voor de start van de nieuwe boekenclub op 9 sept 2022, meld je hier aan > 

Top