aanTafel gesprek -  Women Inc.

aanTafel gesprek - Women Inc.

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Doe mee aan een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.
  • Waar SCHUNCK Bibliotheek Glaspaleis

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren
  • aanTafel gesprek - Women Inc.
  • 2022-11-05T13:00:00+01:00
  • 2022-11-05T15:00:00+01:00
  • Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Doe mee aan een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Meld je aan

Wil je iets ondernemen, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op.

WOMEN Inc. houdt iedere 1e zaterdag van de maand aanTafel gesprekken in SCHUNCK Bibliotheek Glaspaleis. Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent? In het aanTafel gesprek krijg je de ruimte om je verhaal te doen en wordt er naar je geluisterd zonder oordeel. Ook ontvang je allerlei nieuwe ideeën en inspiratie en kun jij de andere vrouwen nieuwe ideeën en inzichten geven. Je raakt verbonden met de andere vrouwen en je ondersteunt elkaar in de stappen die je wilt zetten. Je gaat met nieuwe ideeën en energie weer naar huis!

Als je ideeën of vragen hebt, of je wilt een gesprek hebben over een bepaald thema, stuur gerust een email naar monique_slot@hotmail.com.

Meld je aan

logowomeninc-300x300.jpg

Top