Uur van de buurt - Heerlerheide

Uur van de buurt - Heerlerheide

Uur van de Buurt Heerlerheide is er voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje. Elke eerste dinsdag van de maand.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren
 • Uur van de buurt - Heerlerheide
 • 2022-03-08T10:30:00+01:00
 • 2022-03-08T12:00:00+01:00
 • Uur van de Buurt Heerlerheide is er voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje. Elke eerste dinsdag van de maand.

Het laatste nieuws uit de wijk met koffie en gezelligheid

Wil jij op de hoogte blijven van alle buurtnieuwtjes of kennismaken met de laatste trends op het gebied van huis & tuin, werk, relatie, gezondheid, hobby, vakantie of kunst & cultuur? Kom dan buurten in de eigen wijkbibliotheek.

Bekende en onbekende buurtgasten komen aan het woord. Maak kennis met je eigen Buurt-Bibliotheekheld. Ken je iemand die een compliment verdient? Wijkbewoners die zich inzetten voor de buurt of voor hun medemens kun je aanmelden voor de Complimentenduim. In Uur van de Buurt gaan we deze buurtbewoners verrassen en in het zonnetje zetten.

 • Frequentie: elke eerste dinsdag van de maand
 • Aanmelden via: 045 521 65 77 of via [email protected]
 • Deelname: gratis

Vaste onderwerpen in Uur van de Buurt:

 • Wie zit er op de Buurtstoel?
 • Hoe drinkt onze Buurtgast zijn koffie?
 • Uur van de Buurt wijknieuws
 • Wie ontvangt de Complimentenduim?
 • Wat staat er in de krant vandaag?

aankomende editie

Buurtgasten:

In onze maandelijkse ontmoeting met de buurt ontvangen we deze editie Teun Zwemmer en Alexandra van der Weijden. Beiden zijn werkzaam bij de griffie van gemeente Heerlen. Zij geven uitleg over de rol en positie van de gemeente, de taken en bevoegdheden van de gemeenteraad en de ondersteuning van de griffie. Daarbij speciale aandacht voor hoe je als burger in contact kunt komen met gemeenteraadsleden.

Teun Zwemmer.jpg
   

Teun werkt sinds 2016 als raadsgriffier in Heerlen. Hij geeft ons een inleiding over de rol en positie van de gemeente. Daarbij vertelt hij ons uitgebreid over de taken en bevoegdheden van de gemeenteraad en de ondersteuning van de griffie.

Alexandra van der Weijden_lr.JPG
   

De in Heerlen geboren Alexandra is sinds 2002 werkzaam voor de gemeenteraad Heerlen als raadsadviseur/commissiegriffier. Vanuit die functie houdt zij zich onder meer bezig met burgerparticipatie. Alexandra vertelt je graag wat haar werk inhoudt en hoe inwoners van Heerlen met de raadsleden in contact kunnen komen over onderwerpen die zij belangrijk vinden voor hun gemeente.

Uur van de Buurt op elke bibliotheekvestiging

Uur van de buurt vindt op alle vier de vestigingen van SCHUNCK plaats.
Bibliotheek Heerlerheide, elke eerste dinsdag van de maand
Bibliotheek Hoensbroek, elke tweede dinsdag van de maand
Bibliotheek Heerlerbaan, elke derde maandag van de maand
Bibliotheek Glaspaleis, elke derde zondag van de maand

Top