Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Nationale Voorleesdagen

25 jan 2023 t/m 04 feb 2023

Benieuwd wat SCHUNCK Bibliotheek je dit jaar te bieden heeft tijdens de Nationale Voorleesdagen? Kijk dan onderaan deze pagina. 

Wanneer

25 januari t/m 4 februari

Waar

SCHUNCK Bibliotheken


Het thema van de Nationale Voorleesdagen is dit jaar 'Voorlezen beleef je samen'. Hoe eerder je begint met voorlezen aan je kindje, hoe beter het is voor de ontwikkeling. En als je er dan een fijn voorleesritueel van maakt, versterkt dit jullie band en maak je samen mooie herinneringen.

Prentenboek top 10_overzicht.JPG

Ontdek de prentenboeken top 10 in de bibliotheek
We hebben onder andere de Prentenboeken Top 10 voor je klaarliggen, zodat je geïnspireerd wordt door alle mooie en diverse boeken die er zijn om uit voor te lezen voor jouw (klein)kind. We helpen je graag bij je keuze.

Voorleespopje
Wist jij dat alle kinderen onder de 18 jaar gratis een bibliotheekabonnement kunnen aanvragen? Kom samen met jouw kind naar de bieb en vraag een nieuw lidmaatschap aan. Ontvang tijdens de Nationale Voorleesdagen een voorleespopje (voor kinderen tot en met 6 jaar) cadeau.

Voorleesknuffel cadeau.JPG
* zolang de voorraad strekt

De Nationale Voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er van 25 januari tot en met 4 februari activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. Zien we jou ook in SCHUNCK Bibliotheek tijdens de Nationale Voorleesdagen?

Top