Geluksmomentje - Gelukkig ouder worden

Geluksmomentje - Gelukkig ouder worden

  • Wat bibliotheek
  • Wanneer 16 feb 2022, 10:30 - 12:00 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Waar SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Gelukkig en gezond ouder worden in een veilige omgeving…
  • Waar SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

... dat is waar het ouderenbeleid in Heerlen zich op richt. Heerlen wil een stad zijn waar mensen zichzelf mogen zijn, met goede voorzieningen en ruimte om zich te kunnen ontplooien. Waar ouderen een actief leven leiden, zo lang mogelijk zelf de regie houden en toegang hebben tot zorg als dat nodig is. Allemaal basisvoorwaarden voor een gelukkig leven.

Afgelopen maanden kan het zomaar zijn dat je ze bent tegengekomen in de stad: de posters met daarop de portretten van gelukkige ouderen in Heerlen. Deze posters zijn onderdeel van de campagne  ‘Gelukkig ouder worden in Heerlen’. Deze campagne stelde de inwoner van 55 jaar en ouder centraal en onderzocht wat hen gelukkig maakt. 

Overhandiging van alle verzamelde kaartjes

Bij de campagne horen ook 'invulkaartjes'. Daarop kunnen inwoners van 55+ jaar oud, invullen wat hen gelukkig maakt of zou maken. Ook in de bibliotheek vind je deze kaartjes. 
Op 16 februari worden alle ingevulde kaartjes overhandigd aan wethouder Adriane Keulen. Zij bekijkt op basis van deze kaartjes samen met het team Ouderenbeleid wat er nodig is om men gelukkig ouder te laten worden in Heerlen. Kom ook, en ga samen met de wethouder in gesprek over wat jij nodig hebt om gelukkig ouder te worden in je eigen wijk!

Buurtsprekers

Wethouder Adriane Keulen – gemeente Heerlen
Vanessa Snackers – projectleider ouderenbeleid en lokale inclusie

Buurtportretten

Tijdens deze bijeenkomst kan iedereen nog voor de laatste keer genieten van de tentoonstelling 'buurtportretten Couleur Locale'.

Praktische informatie

De toegang is gratis en de koffie staat klaar.
Opgeven is verplicht via coby.tax@schunck.nl

Top