Kloemele* in SCHUNCK - Kloemele met dans

Kloemele* in SCHUNCK - Kloemele met dans

  • Wat bibliotheek museum muziekendans
  • Wanneer 15 mei 2022, 11:00 - 12:30 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0,-
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Kloemele* in SCHUNCK = uitproberen / rommelen / ontdekken door te doen
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0,-

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Met Kloemele bedoelen we dus eigenlijk creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen. Dat is in eider geval wat we gaan doen tijdens Kloemele* in SCHUNCK. Doen jullie mee?

Op zondag 15 mei gaan we aan de slag met DANS! Maar geen paniek, zoals je van ons gewend bent, gaan we niet standaard dansen. We gaan ontdekken en het lekker allemaal anders doen. Dus kom ook en laat je verrassen!

Anne Jannes-1246s (1).jpg

Iedereen (vanaf 6 jaar) mag mee doen, dus gebruik je fantasie, kom dingen doen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen SCHUNCK op stelten zetten!

Wat is nu precies de bedoeling?

Kloemele* in SCHUNCK is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en hun grote mensen. Wij dagen jullie uit om samen, ALS TEAM, aan de slag te gaan met de creatieve uitdagingen die wij jullie geven. Jongere broertjes en zusjes zijn ook zeker welkom maar zullen misschien wat extra begeleiding nodig hebben van de grote mensen.

Anne Jannes-1715s.jpg

Wanneer?

Iedere derde zondag van de maand (m.u.v. het Paasweekend) van 11:00 tot 12:30 uur in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen.

Meedoen is GRATIS en omdat de corona-maatregelen niet meer van toepassing zijn, hoef je je ook NIET MEER AAN TE MELDEN. Je mag dus gewoon binnen komen.

We verwachten alleen een hoop plezier en gelach van jullie!

Anne Jannes-8905.jpg

Aankomende edities:

Zondag 15 mei - Kloemele met dans
Zondag 19 juni - Kloemele met Keith

Durven jullie de uitdaging aan te nemen en je aan te sluiten bij onze Kloemelclub? Doe dan met ons mee en misschien ontdekken jullie wel je eigen Kloemelkracht!

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij nooit meer vergeten dat er weer een Kloemele in SCHUNCK aan komt? Stuur dan een mailtje naar educatie@schunck.nl met daarin je naam en leeftijd. Wij zorgen er voor dat je de Kloemel-uitnodigingen als eerste ontvangt!

Anne Jannes-8731.jpg

Top