*GEANNULEERD* Kloemele in SCHUNCK

*GEANNULEERD* Kloemele in SCHUNCK

  • Wanneer 19 dec 2021, 11:00 - 12:30 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0
  • Tickets
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen vervalt de editie van 19 december helaas.
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Komen jullie samen (kids én grote mensen) kunst en cultuur ontdekken? Niet zo moeilijk hoor, maar lekker uitproberen en experimenteren?

 Kloemele* in SCHUNCK = uitproberen / rommelen / ontdekken door te doen

Met Kloemele bedoelen we dus eigenlijk creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen. Dat is in eider geval wat we gaan doen tijdens Kloemele* in SCHUNCK. Doen jullie mee? We gaan bouwen, ontdekken, gekke verhalen verzinnen, kunst maken en nog véél meer. Iedereen (vanaf 6 jaar) mag mee doen, dus gebruik je fantasie, kom dingen doen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen SCHUNCK op stelten zetten!

Anne Jannes-1317s.jpg

Wat is nu precies de bedoeling?

Kloemele* in SCHUNCK is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en hun grote mensen. Wij dagen jullie uit om samen, als team, aan de slag te gaan met de creatieve uitdagingen die wij jullie geven. Jongere broertjes en zusjes zijn ook zeker welkom maar zullen misschien wat extra begeleiding nodig hebben van de grote mensen.

Wanneer?

Iedere derde zondag van de maand van 11.00 tot 12.30 uur in het SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen
Meedoen is gratis. We verwachten alleen een hoop plezier en gelach van jullie.

Aankomende edities:

  • 19 december 2021 – Kloemele met kerst – Deelnemen kan alleen door een gratis ticket te reserveren. Iedere deelnemer heeft een eigen ticket nodig.

Durven jullie de uitdaging aan te nemen en je aan te sluiten bij onze Kloemelclub? Doe dan met ons mee en misschien ontdekken jullie wel je eigen Kloemelkracht!

Anne Jannes-1703s.jpg

Maatregelen rondom corona

Wij zijn gebonden aan restricties door de landelijke coronarichtlijnen. Ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je volgens deze richtlijnen voor deelname aan deze activiteit een coronatoegangsbewijs laten zien én een mond-neus masker dragen. We vragen je om het coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang van het SCHUNCK Glaspaleis.

Top